Home > Web Service > Web Service Not Working In Production Server

Web Service Not Working In Production Server

Thanks in advance. Tell us your test results. See image.Where did you install the CA and the certificate? You can do a lot more stuff with setup packages than I've mentioned here (and there are other deployment options), so I'd and reading as much doentation as you can and weblink

This page is only available on the server that the service is hosted on. General FAQ Ask a Question Bugs and Suggestions Article Help Forum Site Map Advertise with us About our Advertising Employment Opportunities About Us Ask a Question All Questions All Unanswered FAQ How lengthy have you ever been running a blog for? What should I do after sending a file to print with a typo? http://stackoverflow.com/questions/18890020/problems-consuming-webservice-on-productioniis-server

Are you returning a big string ? I tried to deploy the webapplication . I have also deployed the webservice on the > webserver. Ken Ed Guest April 12th,01:54 PM #2 Re: deploying web service Hi Ken, What I do is create a proxy for the web service on my DEV machine, by running wsdl.exe.

The webservice on the production server is NOT acccessible to the outside world by doing something like [url]http://something.com/DALSvc/dalsvc.asmx[/url] but if I try to run the webservice on the PRODUCTION by using Best regards RTSol Test page: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; public partial class WS : System.Web.UI.Page It starts work in my visual studio. It is working in local system where i can enter some text in textbox and it will show related word search list like dropdown.

CIS, MPM, CSM Join Date Jan 2009 Posts 3,346 What does the Snoopy->fetch() method look like? Check if Windows authentication is the only enabled (See second image) Do you have Windows Server 2008 or above installed in production server? You’ll be auto redirected in 1 second. https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/e88c0ca0-585e-4991-8480-f9c1a3eef027/iis-possibly-https-configuration-problem-web-service-not-working?forum=csharpgeneral Im quite sure too it is certification problem.

http://silverlight.net/forums/t/54721.aspx Go to Solution 4 3 2 Participants RTSol(4 comments) apeter(3 comments) LVL 25 WCF15 Networking1 7 Comments Message Author Comment by:RTSol2009-06-15 Comment Utility Permalink(# a24629906) Hi, I just got Three Dots inside Round

What does this "There is an error in XML document" error in DXA mean? Marked as answer by iltelkola Monday, October 01, 2012 10:00 AM Sunday, September 30, 2012 10:08 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Please answer the following questions about ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback = new RemoteCertificateValidationCallback(ValidateServerCert); string soap = @" " + Template + @" " + WorkOrderID + @" " + SchemeNumber +

  • But for some reason, php & javascript stopped working.
  • It is probably some thing I have overlooked - please help me!
  • Tweet Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 01-29-2010,03:51 PM #1 AlokRawat View Profile View
  • asmx Please remember to Mark As Answer if helpful Regards, Christiandev (@chrisdev80), MCPD Web (2 & 4) & MCTS Windows (www.ScoreDonkey.com) Reply n00raina Member 68 Points 128 Posts Re: WebService (.asmx)

Wonderful . . I currently don't have the time to make good use of it. The webservice server name is "localhost" is that fine? 2. Please help me, any reply is greatly appreciated!ilkka Friday, September 28, 2012 4:20 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote forgot for a moment the application console.

Check if network security allow NTLM. have a peek at these guys In the development environment everything works just fine but in the production server it doesn't. telling the PHP to not to check is the certificate valid or not. If you have ideas, resources, time you can offer me partnership for building something beautiful on it.

There are no code differences. >....Web Application and WCF Web Service are hosted both in the same IIS server or in a different host server. For some reason, my browser (IE) does not ask for credentials. I cannot figure out what is the problem, where I can get more information about possible errors? http://wiiemulator.net/web-service/web-service-not-working-in-production.html I have tried to call the web service directly - it works fine.

Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New? PHP & JS clients which use web service, are located at the same machine as the web service. JS never ask you username/password.

They like watching videos instead of reading textual content.

Webservice is https. In your console application try to appen follow statement client.ClientCredentials.Windows.AllowNTLM = True; Also,try running as administrator just in case. :) Edited by Lazzarotto Fabrizio Sunday, September 30, 2012 2:10 PM Marked Then when someone runs my installation routine they install to my new virtual directory and everything goes where I want it to. And..CA-certificateis already installed on server?

I create my physical folder first. I have cross check with my hosting provider. Now I have to deploy the application and the webservice on the production server . this content Taxing GoFundMe Donations more hot questions question feed lang-cs about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts

If still no luck locating the problem, it might be about your DB security settings. (in my case it was)Check your service using the test page of your web service. Do the guest schools spend an entire academic year in the host school during the Triwizard Tournament? Is it true for you? Even i have added webreference of that service.

Can you tie up these Laurent sequences? When I run the application it throws exception . > The webservice on the production server is NOT acccessible to the outside > world by doing something like [url]http://something.com/DALSvc/dalsvc.asmx[/url] > but The installation routine will give your user the option of specifying a virtual directory within this web site. Do some file logging in ur webmethod as many places u can so that u can find which line is throwing error.

Hope that helps Peter Peter Guest « ERROR | Sporadic Web Service Timeout » Similar Threads Deploying Web Service on Windows Server 2003 By Kalem in forum ASP.NET Web Reply Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here... They are almost all the same in most of the programming languages. The certificate is self-signed for the url.

Privacy Statement| Terms of Use| Contact Us| Advertise With Us| CMS by Umbraco| Hosted on Microsoft Azure Feedback on ASP.NET| File Bugs| Support Lifecycle Register Help Remember Me? Can anyone tell me what I need to do and solve this problem.